Verta žinoti

Kaip atsirado Floramore?

Projektas gimė jaunos šeimos, mylinčios augalus ir gamtą galvose. Šiandien jau tapo tendencija daugiau dėmesio skirti gamtai, šeimai, aplinkai tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje. Prižiūrint bei kuriant sodą, ieškant naujų augalų kilo mintis - o kodėl nėra specializuoto skelbimų portalo? Žmonių kurie tuo domisi, akivaizdu, yra daug, o ieškoti informacijos reikia įdedant daug pastangų ir laiko. Patys augintojai savireklamai ir tiesioginiams pardavimams skiria mažai dėmesio, bendri skelbimų portalai yra užgrūsti kompiuterinės technikos, telefonų, automobilių ir kitais įvairaus pobūdžio skelbimais. Taip ir gimė idėja, kad galime kokybiškai ir su meile padaryti bendruomenei projektą, kuris apjungtų visus entuziastus, augintojus, mylėtojus ir besidominčius sodininkyste ir augalais.  

Taip pat įkurti portalą www.floramore.lt paskatino ir noras dalintis savo sodo augalų pertekliumi, suteikti jiems galimybę puošti kieno nors aplinką, o ne iškeliauti į “augalų rojų” komposto dėžėje. Šioje vienoje erdvėje norime sutelkti sodo ir kambarinių augalų mylėtojų bendruomenę, kuri patogiai ir greitai galėtų parduoti, įsigyti, keistis, dovanoti, nuomoti visą, kas susiję su sodo ir kambariniais augalais, jų priežiūra, aplinkos puoselėjimu ir atitinkamomis paslaugomis, rasti naudingą ir įdomią informaciją, patarimus apie sodo ir augalų priežiūrą.

Vis didėjanti klimato kaita skatina mąstyti apie atsakingą vartojimą, todėl portalas Floramore.lt puiki vieta perleisti nebereikalingą sodo įrangą, įrankius ar techniką ar pasidalinti augalų pertekliumi.

Kviečiame palaikyti mūsų idėjas ir prisijungti prie Floramore.lt bendruomenės, talpinti savo skelbimus, dalintis savo žiniomis, pastebėjimais ir idėjomis kaip galime tobulėti. Jūsų nuomonių ir pasiūlymų lauksime elektroniniu paštu info@floramore.lt

Kuo daugiau žalumos, grožio aplinkui, tuo geriau jaučiamės mes patys. Vieną kartą pabandžius pagražinti savo aplinką - kelio atgal nėra - norisi vis daugiau.

Saulėtų dienų linkėdami,

Floramore komanda - Aušra ir Mindaugas